Zamieszczone przez trucho
Drożeją ubezpieczenia komunikacyjne
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez truchoWystarczy jak policja będzie się ustawiać w pobliżu stacji kontroli pojazdów i sprawdzać samochody, które wyjeżdzają.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez truchoZamieszczone przez loydZamieszczone przez MorgothGdyby były wysokie i dotkliwe kary za oszustwo podczas badań technicznych, jak pisze trucho, to może coś by się poprawiło, ale nagle z dróg mogłoby zniknąć 50% aut
Zamieszczone przez gregor_gdaZwyzka + 60% wiek do 24 lat , natomiast 24 do 28 lat zwyzka+30 % . ale mozna to przeskoczyć całkowicie legalnie .
Wiem cos o tym
Oczywiscie musisz miec polise w innej firmie niż osoba która ci ubezpieczy samochód
Jeszcze do tego kwota ubezpieczenia zalezy od agenta ile na tobie chcę zarobić wiecej lub mniej , czy bedzie miał mniejszą prowizję czy wiekszą .
Wielu agentów freferuje mniej klientów i co za tym idzie wieksza prowizja od składkiGregor
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gregor_gdaOsoba starsza która nie ma zwyzek(ubezpieczająca) jest na twojej polisie a ty przejmujesz po ty okresie jego znizki , jak masz 27 lat to tylko przez rok jest ta osoba u ciebie na polisie ale musi miec samochod i miec zniżki .
Oczywiscie musisz miec polise w innej firmie niż osoba która ci ubezpieczy samochód
Jeszcze do tego kwota ubezpieczenia zalezy od agenta ile na tobie chcę zarobić wiecej lub mniej , czy bedzie miał mniejszą prowizję czy wiekszą .
Wielu agentów freferuje mniej klientów i co za tym idzie wieksza prowizja od składki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez truchoZamieszczone przez gregor_gdaOsoba starsza która nie ma zwyzek(ubezpieczająca) jest na twojej polisie a ty przejmujesz po ty okresie jego znizki , jak masz 27 lat to tylko przez rok jest ta osoba u ciebie na polisie ale musi miec samochod i miec zniżki .
Wielu agentów freferuje mniej klientów i co za tym idzie wieksza prowizja od składkiGregor
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothTo może odwrócić proporcje - zrobić bardzo drogie OC (np 5% wartości auta) i taniutkie AC?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Też nie da rady, bo im starsze auto (mniej warte) tym niższe OC i mniej chętnie kupowane AC.
Zamieszczone przez winni77IMO dobrym pomysłem jest ostra kontrola na stacji i samych stacji diagnostycznych.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
Komentarz